woensdag 14 december 2011

Winterstorm December 2011

Dat het aardig woeide was feit maar zo ernstig ook weer niet, maar onze geliefde pergola was tegen dit geweld niet opgewassen. Hij lag gedeeltelijk bij de buren en dat is niet de bedoeling. Dus moesten wij noodgedwongen de beslissing nemen om hem gedeeltelijk te verwijderen . Pech pergola weg.

Weekend Utrecht 2011

Omdat we nog een tegoed bon hadden liggen van het IJzerhuis konden wij (zonder kids) naar Utrecht. Zaterdag en zondag in het gezellige Utrecht was echt iets waar we aan toe waren. Aangezien we alles met ze vieren doen was dit wel even wennen. Maar ik kan zeggen dat mij het wel beviel. Voor herhaling vatbaar.

Das pech moedervlek weg.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van maudy's moedervlek. Deze had ze al vaf haar geboorte maar moest weggehaald worden. Onze bikkel heeft it weg laten halen in het zmc te zaandam.

Lekker eten bij het ijzerhuis

Met dank aan arnout heb ik gister heerlijk gegeten in mijn pauze. De pauze bestond uit twee geroosterde broodjes met spek en kaas en on top of it een eitje. Top arnout den blijker

Soft baby potty seat.

Dit was het kado dat onze lieve chelsea had gehad van sinterklaas . Aangezien zij een speciaal kantoortje heeft op de mulderstraat 17. Het is het kleinste kamertje van het huis maar het zit met deze seat wel het lekkerst.

Hulp piet in Rooswijk

Dit jaar had de sint wederom een beroep gedaan op zijn hulp pieten. En dat laat maudy zich geen twee keer vragen , dus kom maar op met dat schoenensmeer.

Surprise voor isabele

Dit was de surprise van maudy voor isabela. Aangezien ze op honkbal zit was de keus makkelijk gemaakt.

dinsdag 29 november 2011

zondag 20 november 2011

Gesloten!!!!!







Uit richting Amsterdam: ongeveer 8 kilometer na de Coentunnel afslag Zaandijk-West nemen. Onder aan de afrit rechtsaf. Op het kruispunt rechtdoor, (Fortuinweg) deze blijven volgen tot aan de rotonde, dan rechtsaf. Aan het eind ligt het gemeentehuis. De hoofdingang is op de binnenplaats.
Uit richting Purmerend: over de A7, dan afslag Beverwijk/Haarlem nemen en de A8 op. Na ca. 2 km afslag Zaandijk-West nemen. Onder aan de afrit rechtsaf. Op het kruispunt rechtdoor, (Fortuinweg) deze blijven volgen tot aan de rotonde, dan rechtsaf. Aan het eind ligt het gemeentehuis. De hoofdingang is op de binnenplaats.
Uit richting Alkmaar (via Prov.weg N-246): Provincialeweg N-246 volgen tot kruispunt Krommenie/Wormerveer. Daarna afslag Zaandam/Krommenie (Prov.weg N-203) nemen, onder aan afrit linksaf richting Wormerveer/Zaandam. De provincialeweg volgen tot Zaandijk. Bij stoplichten, kruispunt Prov.weg/Guisweg, rechtsaf over spoorlijn richting Westzaan, dit is de Guisweg. Tegenover politiebureau rechtsaf. Deze weg volgen, op de rotonde rechtsaf, aan het eind ligt het gemeentehuis.
Uit de richting Alkmaar (via A9): A9 volgen tot de afrit Amsterdam, Krommenie, e.d. Onder aan afrit linksaf richting Krommenie, dit is de Provincialeweg N-8, deze gaat later over in N-203. De Provincialeweg volgen tot Zaandijk. Bij stoplichten, kruispunt Prov.weg/Guisweg, rechtsaf over spoorlijn richting Westzaan, dit is de Guisweg. Tegenover politiebureau rechtsaf. Deze weg volgen, op de rotonde rechtsaf, aan het eind ligt het gemeentehuis.
Uit de richting Beverwijk/Uitgeest: Provincialeweg N-8 volgen tot Zaandijk (bij Krommenie wordt dit de N-203). Bij stoplichten, kruispunt Prov.weg/Guisweg, rechtsaf over spoorlijn richting Westzaan, dit is de Guisweg. Tegenover politiebureau rechtsaf. Deze weg volgen, op de rotonde rechtsaf, aan het eind ligt het gemeentehuis.

maandag 31 oktober 2011

maandag 24 oktober 2011

Surprise party Maarten Mans.

Ik kan wel zeggen dat het voor Maarten een hele surprise was dat we met allen , vrienden en familie stonden te wachten op hem bij Kc De Steltloper te zaandam om samen met hem zijn 30ste verjaardag te vieren. Bij aankomst kon hij alleen maar lachen van plezier en het enigste wat hij nog te vertellen had was "ik wist niet dat ik zo populair ben". Zo begon het feest ter ere van zij aanstaande 30ste verjaardag dacht iedereen. Maar dat was het begin van een grandioos vooropgezet plan van Marion. Toen iedereen binnen kwam de aap uit de spreekwoordelijke mauw, de reden dat het grootst was opgezet was , dat marion in het bijzijn van vrienden en familie Maarten Mans ten huwlijk vroeg. Wat natuurlijk voor heel wat opschudding zorgde in zaal. Daarmee was de avond een echte surprise avond geworden .

donderdag 20 oktober 2011

All stars 2

In All Stars 2 zorgt het onverwachte huwelijk van één van de jongens (Bram) ervoor dat ze zichzelf trakteren op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona, inclusief het bijwonen van 'El Clasico'. Maar bij de Swift Boys gaat uiteraard niets volgens planning. Noodgedwongen moeten ze zich met het busje van Harry’s Tuincentrum haasten om op tijd in Barcelona aan te komen, met als natuurlijke obstakels: het Belgische wegennet, Duitse naturisten en de Franse politie. Gaandeweg vragen de jongens zich af of ze wel zijn geworden wie ze wilden zijn. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de ‘tweede helft’ nu al begonnen is. Voor twee van de jongens is d'r geen tweede helft. Nero en Hero nemen voorgoed afscheid.

zondag 16 oktober 2011

Steltloper uitje in alkmaar.

Zaterdag 15.10.2011 hadden wij met de het kc de steltloper van de tinteltuin een team uitje. We begonnen met een uur steppen door het mooie Alkmaar. Daarna hadden we overheerlijke boottocht door de grachten van Alkmaar waar de weergoden ons gezind waren. Om bij te komen van alle buiten activiteiten hebben we als afsluiting een heerlijk high tea genutigt bij cafe/rest De Notaris. Ik wil alle meiden bedanken voor deze gezellige middag jullie zijn toppers.

ET has landed.

Volgens maudy lijkt het net op ET.

zaterdag 15 oktober 2011

Osman gefeliciteerd met je verjaardag.

Vandaag is het zover. Als de kat van huis is kunnen wij kliederen en dat hebben wij dus ook gedaan. Vandaag is Osman 36 geworden en dat vieren wij. Mocht u zich geroepen voelen om dit met hem te vieren kunt u hem gerust bellen tel : 0652730334