maandag 31 oktober 2011

maandag 24 oktober 2011

Surprise party Maarten Mans.

Ik kan wel zeggen dat het voor Maarten een hele surprise was dat we met allen , vrienden en familie stonden te wachten op hem bij Kc De Steltloper te zaandam om samen met hem zijn 30ste verjaardag te vieren. Bij aankomst kon hij alleen maar lachen van plezier en het enigste wat hij nog te vertellen had was "ik wist niet dat ik zo populair ben". Zo begon het feest ter ere van zij aanstaande 30ste verjaardag dacht iedereen. Maar dat was het begin van een grandioos vooropgezet plan van Marion. Toen iedereen binnen kwam de aap uit de spreekwoordelijke mauw, de reden dat het grootst was opgezet was , dat marion in het bijzijn van vrienden en familie Maarten Mans ten huwlijk vroeg. Wat natuurlijk voor heel wat opschudding zorgde in zaal. Daarmee was de avond een echte surprise avond geworden .

donderdag 20 oktober 2011

All stars 2

In All Stars 2 zorgt het onverwachte huwelijk van één van de jongens (Bram) ervoor dat ze zichzelf trakteren op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona, inclusief het bijwonen van 'El Clasico'. Maar bij de Swift Boys gaat uiteraard niets volgens planning. Noodgedwongen moeten ze zich met het busje van Harry’s Tuincentrum haasten om op tijd in Barcelona aan te komen, met als natuurlijke obstakels: het Belgische wegennet, Duitse naturisten en de Franse politie. Gaandeweg vragen de jongens zich af of ze wel zijn geworden wie ze wilden zijn. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de ‘tweede helft’ nu al begonnen is. Voor twee van de jongens is d'r geen tweede helft. Nero en Hero nemen voorgoed afscheid.

zondag 16 oktober 2011

Steltloper uitje in alkmaar.

Zaterdag 15.10.2011 hadden wij met de het kc de steltloper van de tinteltuin een team uitje. We begonnen met een uur steppen door het mooie Alkmaar. Daarna hadden we overheerlijke boottocht door de grachten van Alkmaar waar de weergoden ons gezind waren. Om bij te komen van alle buiten activiteiten hebben we als afsluiting een heerlijk high tea genutigt bij cafe/rest De Notaris. Ik wil alle meiden bedanken voor deze gezellige middag jullie zijn toppers.

ET has landed.

Volgens maudy lijkt het net op ET.

zaterdag 15 oktober 2011

Osman gefeliciteerd met je verjaardag.

Vandaag is het zover. Als de kat van huis is kunnen wij kliederen en dat hebben wij dus ook gedaan. Vandaag is Osman 36 geworden en dat vieren wij. Mocht u zich geroepen voelen om dit met hem te vieren kunt u hem gerust bellen tel : 0652730334

vrijdag 14 oktober 2011

Demodag Ijzerhuis Zaandam


Demodag bij het ijzerhuis.



Kees is verzorgt onze klanten met een overheerlijke
worst.

maandag 10 oktober 2011

Zwemmen in de Slag te Zaandam.

Maudy weet van geen stoppen ze ligt door de weeks al in het zwembad om te trainen en in het weekend voor westrijden. Deze x moest zij op bezoek bij haar oude club in Zaandam.

woensdag 5 oktober 2011

Saartje 5 jaar.

Vandaag met saartje naar de jagersplas geweest .
Saartje was in haar nopjes, lekker rennen , spelen en tevens zwemmen. Alleen de zocht de verkeerde sloten op.

zondag 2 oktober 2011

Zwemwedstrijd Heemskerk

Maudy had een zwemwedstrijd in Heemskerk. Het zwemcomplex had de naam de waterrakkers. Maudy had geen prijs gewonnen maar ze had wel twee keer een persoonlijk record gezwommen. En dat maakte de dag weer goed, want het is een zonde om met dit mooie weer in een zwembad te zitten.

Meiden naar de stad.

zaterdag 1 oktober 2011

Sun-vaatwasmiddel winnaar

And the winner issssss.
Mevr van Egdom
Een jaar lang vaatwasblokjes
van Sun.

ongeluk in Alkmaar zaterdag 01.10.2011


trauma helicopter bezocht centrum alkmaar na
een ongeluk tussen een moter en auto.
10-901 A1 ALKMAAR DIJK 16 THV CARPERPOOL
Traumaheli LifeLiner 1 - MMT PH-EMS
Ambulance AmsterdamAmstelland
ALKMAAR - Een motorrijder is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Kanaalkade in Alkmaar. De motorrijder reed op de Kanaalkade richting de Friesebrug. In tegenovergestelde richting reed een automobilist die linksaf sloeg de Kaarsemakersgracht op.

Stien struis opweg naar alkmaar

Alkmaar 01.10.2011 met mooi weer.