dinsdag 29 november 2011

zondag 20 november 2011

Gesloten!!!!!







Uit richting Amsterdam: ongeveer 8 kilometer na de Coentunnel afslag Zaandijk-West nemen. Onder aan de afrit rechtsaf. Op het kruispunt rechtdoor, (Fortuinweg) deze blijven volgen tot aan de rotonde, dan rechtsaf. Aan het eind ligt het gemeentehuis. De hoofdingang is op de binnenplaats.
Uit richting Purmerend: over de A7, dan afslag Beverwijk/Haarlem nemen en de A8 op. Na ca. 2 km afslag Zaandijk-West nemen. Onder aan de afrit rechtsaf. Op het kruispunt rechtdoor, (Fortuinweg) deze blijven volgen tot aan de rotonde, dan rechtsaf. Aan het eind ligt het gemeentehuis. De hoofdingang is op de binnenplaats.
Uit richting Alkmaar (via Prov.weg N-246): Provincialeweg N-246 volgen tot kruispunt Krommenie/Wormerveer. Daarna afslag Zaandam/Krommenie (Prov.weg N-203) nemen, onder aan afrit linksaf richting Wormerveer/Zaandam. De provincialeweg volgen tot Zaandijk. Bij stoplichten, kruispunt Prov.weg/Guisweg, rechtsaf over spoorlijn richting Westzaan, dit is de Guisweg. Tegenover politiebureau rechtsaf. Deze weg volgen, op de rotonde rechtsaf, aan het eind ligt het gemeentehuis.
Uit de richting Alkmaar (via A9): A9 volgen tot de afrit Amsterdam, Krommenie, e.d. Onder aan afrit linksaf richting Krommenie, dit is de Provincialeweg N-8, deze gaat later over in N-203. De Provincialeweg volgen tot Zaandijk. Bij stoplichten, kruispunt Prov.weg/Guisweg, rechtsaf over spoorlijn richting Westzaan, dit is de Guisweg. Tegenover politiebureau rechtsaf. Deze weg volgen, op de rotonde rechtsaf, aan het eind ligt het gemeentehuis.
Uit de richting Beverwijk/Uitgeest: Provincialeweg N-8 volgen tot Zaandijk (bij Krommenie wordt dit de N-203). Bij stoplichten, kruispunt Prov.weg/Guisweg, rechtsaf over spoorlijn richting Westzaan, dit is de Guisweg. Tegenover politiebureau rechtsaf. Deze weg volgen, op de rotonde rechtsaf, aan het eind ligt het gemeentehuis.