woensdag 14 december 2011

Winterstorm December 2011

Dat het aardig woeide was feit maar zo ernstig ook weer niet, maar onze geliefde pergola was tegen dit geweld niet opgewassen. Hij lag gedeeltelijk bij de buren en dat is niet de bedoeling. Dus moesten wij noodgedwongen de beslissing nemen om hem gedeeltelijk te verwijderen . Pech pergola weg.

Weekend Utrecht 2011

Omdat we nog een tegoed bon hadden liggen van het IJzerhuis konden wij (zonder kids) naar Utrecht. Zaterdag en zondag in het gezellige Utrecht was echt iets waar we aan toe waren. Aangezien we alles met ze vieren doen was dit wel even wennen. Maar ik kan zeggen dat mij het wel beviel. Voor herhaling vatbaar.

Das pech moedervlek weg.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van maudy's moedervlek. Deze had ze al vaf haar geboorte maar moest weggehaald worden. Onze bikkel heeft it weg laten halen in het zmc te zaandam.

Lekker eten bij het ijzerhuis

Met dank aan arnout heb ik gister heerlijk gegeten in mijn pauze. De pauze bestond uit twee geroosterde broodjes met spek en kaas en on top of it een eitje. Top arnout den blijker

Soft baby potty seat.

Dit was het kado dat onze lieve chelsea had gehad van sinterklaas . Aangezien zij een speciaal kantoortje heeft op de mulderstraat 17. Het is het kleinste kamertje van het huis maar het zit met deze seat wel het lekkerst.

Hulp piet in Rooswijk

Dit jaar had de sint wederom een beroep gedaan op zijn hulp pieten. En dat laat maudy zich geen twee keer vragen , dus kom maar op met dat schoenensmeer.

Surprise voor isabele

Dit was de surprise van maudy voor isabela. Aangezien ze op honkbal zit was de keus makkelijk gemaakt.